Juliga filmer

Nu när det är november och man är riktigt sugen på jul så är det mysigt att krypa upp i soffan och titta på en julfilm. Men vissa julfilmer vill jag spara på lite tills det är lite närmare jul. Så vid denna tiden brukar jag titta på "vanliga" filmer som är juliga ändå.
 
Jag har skrivit tidigare om filmer med mycket inslag av jul här och här. Men listan behöver fyllas på!
 
I don't know how she does it
En komedi som handlar om en framgångsrik mamma och hennes hektiska liv. Huvusrollen spelas av Sarah Jessica Parker och filmen utspelar sig i samband med hennes mans familjs årliga julmiddag. Filmen bjuder på snö och familjejul.
 
 
Aloha
Aloha är en dramakomedi som utspelar sig på Hawaii. Många kända skådespelar är med i filmen så som Bradley Cooper, Rachel McAdams & Emma Stone. Denna filmen rekommenderar skarpt. För den är bra även om man bortser från julscenerna (som såklart är ett stort plus!). I julväg så bjuder filmer på julfest, julgranar och julmusik.
 
 
 
Medan du sov
Denna klassiska 90-talsfilm är ett måste när julen börjar närma sig. Den kanske egentligen borde räknas som en renodlad julfilm men eftersom att julen snarare är med i bakgrunden hela tiden än att det handlar om julen så hamnar den på listan ändå. Mycket julutlovas i form av julgranar, snö, julmiddag, julklappsöppningar och julmusik.