Regn och längtan

Äntligen lite regn. Efter över en månad av sommarvärme verkar regnet och det något svalare vädret ha nått Göteborg. Jag älskar regn, vilken årtid det än är, men det är något speciellt med ett efterlängtat sommarregn. 
 
Jag läste det här inlägget som Söta saker lagt upp på Facebook. Känner igen mig så väl i det hon skriver. Jag längtar ofta till nästa sak även fast man är mitt i uppe i något fantastiskt just då. Jag försöker bli bättre på att leva i nuet, men det skönt att veta att man inte är ensam <3 
 
 
Nu sitter jag och bara super in sommarregnet. Jag får passa på att njuta av sommaren innan jullängtan kommer och kidnappar mig :) 
 
Glad sommar på er!

Mariah Careys julkonsert till Göteborg

Läste en väldigt trevlig julnyhet idag om att Mariah Carey kommer till Göteborg i vinter. Den 3e december kommer hon och hennes julkonsert "All I Want for Christmas is You" till Scandinavium. Biljetterna släpps fredagen den 8 juni kl 10.00. 
 
Jag har lyssnat väldigt mycket på hennes julskiva, så det hade varit jättekul att gå. Samtidigt så har man hört att hon inte sjungit så bra live de senaste åren.. Jag får fundera på det!
 
 
Någon som ska köpa biljetter?