Besviken

Imorgon är det oktober och då tänker jag mig att hösten ska börja på riktigt. Vädergudarna håller däremot inte med om det. Vädret ser ut att bli ovanligt soligt och varmt


Är det helt dumt av mig att längta till regn och rusk?


Julen flyttar in på ICA

Idag när jag var på ICA så märkte jag att en hel del julprodukter och julnyheter hade kommit in. Bland annat så fanns det Tassimos julsmaker, Cappuccino Amaretti & Cappuccino Vanilla. Amarettosmaken köpte jag åt pojkvännen på Ge-kås förra året, men jag har inte sett vaniljvarianten tidigare.
Det fanns även pepparkakor i mängder!Någon mer som stött på några julprodukter i matbutikerna?Supermåne

Jag ligger vaken nu eftersom jag ställde klockan för att gå upp och se supermånen. Dessvärre så är det mulet här i Västerås så jag ser ingen måne alls. Tråkigt! 

Men jag njuter ändå av den här mörka måndagsmorgonen för den får mig att tänka på alla mysiga vintermorgonar jag har framför mig. Jag älskar att gå upp i god tid, äta frukost med tända ljus och titta ut genom mitt adventpyntade köksfönstret. 


Julig mat

Idag åt vi något ganska juligt till middag. Det blev nämligen revbensspjäll med rostad potatis och morötter. Revbensspjäll brukar nog många ha på sitt julbord, men vi brukar faktiskt inte ha det. Däremot så är det något som jag alltid äter när jag är ute och äter julbord på restaurang. Just det här receptet som jag använde idag har inte så mycket juliga kryddor i sig men det blev faktiskt väldigt gott ändå.
 
Jag har tänkt att jag ska prova några olika revbensrecept fram tills jul för att se vilken metod och vilka kryddor som blir bäst. Kanske hittar jag ett superrecept som får mig att vilja göra det även till vårt julbord i år.
 
 
Jag fick tyvärr inte till någon snygg bild på maten, så bilden från Arlas recept får duga den här gången.
 
Har ni revben på era julbord?