Carola på julturné

Ett hett tips till alla julmusiksälskare! Carola ska ut på julturné i vinter. Hon kommer bland annat till Göteborg, Örebro och Linköping. Turnén kallas Drömmen om julen och biljetter finns att köpa redan nu på Livenation.
 
 
Själv älskar jag att gå på julkonserter, så jag kommer definitivt att gå på några även i år. Sen om det blir Carola eller inte har jag inte bestämt mig för än.
 
Brukar ni gå på julkonsert?
 

Min önskelista

Tick tock tick tock.. Snart närmar det sig min 25-årsdag (!). Jag kan faktiskt inte förstå att jag börjar bli så gammal. Jag har inget emot att åldras, det är bara det att jag inte hänger med i siffrorna. (Igår när jag gjorde en marknadsundersökning och skulle fylla i min ålder så skrev jag först 21 år, haha.)
 
Det här året kommer vi fira min födelsedag i mormors hus nere i Spanien. Vi åker ner hela familjen den 27e september och sen har vi festen på min födelsedag den första oktober. Vi blir drygt 30 personer på kalaset, jag har flera vänner och bekanta som kommer ner för att fira mig den helgen. Det kommer bli hur kul som helst!
 
Jag brukar ha svårt att komma på bra grejer att önska mig när jag fyller år. Men i år finns det faktiskt många saker som jag kan tänka mig att tipsa nära och kära om. Så jag har slängt ihop en önskelista för första gången på flera år faktiskt.
 
 
 
 
Nu hann jag dock redan köpa en klocka till mig själv igår eftersom att jag hittade en Michael Kors-klocka på rea på Campadre. Men den var i roséguld och jag skulle fortfarande gärna vilja ha en svart klocka också. Därför låter jag dom vara kvar på listan ändå :)

Tidig present till mig själv

Titta vilken skönhet jag precis beställde från Campadre. En härligt klocka i roséguld från Michael Kors som tidig födelsepresent eller försenad examenspresent till mig sjäv.
 
 
 
När jag tog examen för ett år sen så lovade jag att köpa en klocka till mig själv, men det blev aldrig av på grund av beslutsångest. Men nu råkade jag se att en av de klockor som jag spanat in var på rea på Campadre och beställde direkt. Det var hela 53% rabatt, riktigt bra för en märkesklocka tyckte jag. Speciellt när man ändå tänkt köpa en i evigheter. De har flera olika märkesklockor på resa just nu från bland annat Michael Kors, Marc by Marc Jacobs och DKNY.
 
Campadre är faktiskt en av de sidor som jag brukar hålla lite koll på inför julshoppningen. De har väldigt bra kampanjer och det kommer nytt varje dag. Så det är ett hett tips för er som är ute i god tid med julklappsinköpen.
 
Man måste medlem för att kunna se kampanjerna, men det går snabbt att starta ett konto. Jag har aldrig haft några som helst problem med leveranser eller produkter från Campadre till skillnad från när jag handlat hos Members som är en liknande sida. Hos Members har jag tyvärr upplevt taskig kundservice och leveranserna har tagit längre än utsatt tid på kampanjerna.
 
På Campadre hittade jag även en riktigt snygg svart ryggsäck som jag också skulle vilja ha. Men nu får det vara nog med shopping till mig själv på ett tag. Jag önskar mig den i födelsedagspresent istället.