Fazer julkalender

Min pojkvän var på älgjakt i Finland i helgen och då passade han på att köpa varsin Fazer julkalender till oss. Det är första gången jag har en kalender från Fazer, så nu ser jag verkligen framemot första december!
 
Titta så fina de är också :) Riktigt vintriga!
 

Snart dags för Dublin

Imorgon ska jag till Dublin på tjänsteresa. Jag ska dit för att gå på ett event på Facebooks kontor. Det ska bli riktigt kul! Jag kommer inte ha så mycket tid över till annat, men jag hoppas att jag åtminstone kan hinna med att gå in i en mataffär när jag väl är där. Jag har nämligen aldrig varit på Irland tidigare och det känns som att mataffärer säger väldigt mycket om ett land. Så det hoppas jag hinna med innan det är dags att åka hem på fredag igen.
 
 
Vilken tur att jag känner mig frisk och redo att åka. Igår fick jag nämligen matförgiftning efter att ha ätit kycklinggryta med ris på en lunchbuffé. Det var inga roligt timmar som efterföljde den lunchen.. Men nu är jag äntligen återställd och redo för min resa!
 
Någon som varit i Dublin och har några tips på vad man borde köpa med sig hem därifrån?

Första julfilmen för i år

Igår såg jag årets första julfilm. Det blev Night Before. Den är så himla rolig den filmen! Ett stort plus för att den finns på Netflix.

(null)

Julfilmstittandet har börjat! Nu kommer det bli mycket julfilmer framöver. Det finns ju så många!

Har du sett någon julfilm hittills i år eller när börjar du?

Juligheter och Halloween

Denna helgen är jag nere i Falkenberg hos min syster och firar lite Halloween. Ikväll ska vi klä ut oss och ha halloweenfest. Det ska bli jättekul!

Men julen är ändå alltid lite där i mina tankar så sjävklart blir det lite juligheter också. Igår drack jag mitt första glas julmust när vi tittade på Idol och sen hittade jag en väldigt mysig bok i barnens rum som jag sover i. Hemma hos jultomten heter den och är fylld av fina bilder. Den ska jag läsa innan jag åker hem.

(null)

Vad gör du i helgen?

Putsa fönster till advent?

Många tycker det är viktigt att fönstrena är putsade inför advent, men det här med fönsterputsning är verkligen inte min grej. Det är den typen av städning som alltid bli framskjuten hemma hos mig. Speciellt i vår nuvarande lägenhet där vi har stora och höga fönster som öppnas utåt. Det skulle vara helt livsfarligt att försöka sig på att putsa dom på egen hand. Så i år har jag bokat in fönsterputsning av en städfirma som kommer hit och putsar samtliga fönster ute och inne. De kommer onsdagen 22 november, alldeles lagom tills att jag julpyntar helgen innan första advent. 
 

Det här är nog en av de bästa besluten jag tagit på länge. Ska bli så skönt att få våra smutsiga fönster putsade samtidigt som jag inte riskerar livet på verken mig själv eller någon annan, haha. Bättre att riktiga proffs gör det! (För de har förhoppningsvis koll på säkerheten.)
 
Hur gör du med fönsterputsning innan jul?