Julkonferens på hemlig ort!

För några veckor sedan fick jag en inbjudan till årets julkonferens med jobbet. Vi åker den 30 november och stannar en natt på hemlig ort. Jag har inte kunnat lista ut vart vi ska än, men det kommer säkert bli hur bra som helst. 
 
Tidigare år har vi varit på Hotell Tylösand i Halmstad och på Hotell Skansen i Båstad. Båda gånger blev det väldigt lyckat. 
 
Hotell Skansen i Båstad, julkonferensen 2016.
 
Ser verkligen framemot att få umgås med mina härliga kollegor på en julkonferens med god mat, dryck och spa, vart det än bär av!
 
Någon mer som ska göra något juligt med jobbet i år?

Första skidsemestern på länge

Mitt i sommarhettan i somras så fick jag frågan om att hänga med på skidsemester i vinter. Vanligtvis så brukar jag säga nej och åka på solsemester istället, men denna gången så kändes det väldigt lockade att åka till snön och njuta av lite kyla! 
 
Vi blir ett helt gäng som åker till Stöten och firar nyår. Sen är vi där i en hel vecka och åker skidor, hänger på afterski, promenerar i snön och chillar framför brasan. Tänk så mysigt!
 
Det känns faktiskt riktigt kul att få komma iväg och åka lite skidor igen. Även om jag är väldigt nervös för hur det ska gå. Jag har nämligen bara åkt skidor två gånger tidigare i mitt liv och första gången var när jag var 15 år.. Så skidåkningen har inte direkt varit en naturlig del i mitt liv om man säger så. Men det ska nog gå bra ändå!
 
Såhär såg det ut senast jag åkte skidor haha. Åre 2012.
 
Ska du åka på skidsemester i vinter?

Julfilmer på min watchlist

I år har jag faktiskt en hel del julfilmer att se som jag inte sett tidigare. Några nya från förra året som jag aldrig hann med att se samt några som kommer i år. 
 
Här är de julfilmer som jag har på min watchlist just nu: 
 
The Christmas Chronicles
Netflix släpper en ny julfilm i år som heter The Christmas Chronicles. Filmen handlar om två syskon som försöker fånga Jultomten på film på julaftonskvällen och hamnar mitt i ett juläventyr utan dess like. Trailern verkar helt magisk så jag hoppas att filmen är det också! 22 november kommer filmen till Netflix.
 
 
 
Daddy's Home 2
Jag såg aldrig denna filmen förra året, så nu är det dags. En julfilmskomedi med Will Ferrel i huvudrollen kan ju bara inte gå fel?
 
A Bad Mom's Christmas
Ännu en uppföljare till julfilm, denna gången till komedifilmen Bad Moms med Mila Kunis och Kristen Bell i huvudrollerna. Även denna filmen kom ut förra året. Jag kan tänka mig att den är väldigt lik Daddy's Home 2, fast med kvinnor. Låter inte fel det heller! :)
 
The Grinch
Den nya animerade filmen av Grinchen vill jag såklart också se. Den kommer på bio om mindre än en månad, den 9e november. Mysigt! :) 
 
 
 
The Man Who Invented Christmas
En film om historien bakom Charles Dickens berättelse A Christmas Carol. Detta verkar vara en något mer svårsmält julfilm, men det kan nog finnas tillfälle för att se den också. 
 
 
 
Vilka julfilmer finns på din watchlist i år?
 

Julnyheter jag ser framemot

Gud va många roliga julnyheter som släpps i år. Fler och fler varumärken verkar ha hakat på det här med att ha en särskild produkt till julen. Superroligt verkligen! Nu blir det svåra att hinna testa allt. Eller åtminstone välja vilka produkter man ska testa.
 
Det finns dock några nya julprodukter som jag spanat in lite extra och längtar efter at få prova.
 
Edward Bloms Lättvinsglögg
Här har vi en traditionell glögg som smakar det den ska smaka. Edward beskriver själv glöggen som en alkoholfri glögg för vuxna. Den ska inte vara för söt och har en tydlig smak av konjak. Jag tror det kan bli en hit! Jag som är mer traditionellt lagd kommer troligtvis gilla denna mer än Blossa18 med.
 
 
 
Annas Pepparkakor Limited Edition 2018
Annas Pepparkakor är en av de varumärken som satsat på en specifik julsmak sedan många år tillbaka. Vissa smaker har varit godare än andra. I år är smaken knäck och det tror jag kan bli riktigt gott faktiskt. Tänk en pepparkaka med knäcksmak och en bit ädelost på, mums!
 
 
 
Sias Tomteglass 2018
För andra året i rad släpper Sia sin Tomteglass med årets julsmak. I år är smaken Lussebulle. Förra året missade jag tyvärr att smaka på deras juleskumsglass, då jag helt glömde bort att köpa hem ett paket. Men i år vill jag verkligen prova lussebulls-glassen. Jag tror det kan blir riktigt gott. Undra om den kommer smaka endast saffran eller om den faktiskt kommer smaka lussebulle på riktigt? Det ska bli spännande att se!
 
 
 
Vilka julprodukter ser du mest framemot i år? 

Netflix släpper ny julfilm

 
Igår gick Netflix ut med en trailer för deras kommande julfilm. Filmen heter The Christmas Chronicles och släpps på Netflix den 22a november i år. Den verkar vara sådär härligt julig och magisk. Jag längtar verkligen tills att få se denna med en lussekatt i handen! :) 
 
 
Någon mer än jag som längtar efter att se den?