Jul på Etsy.com

En sida som jag kan klicka runt på i timmar är Etsy.com. Det är en webshop där olika bland annat hantverkare och konstnärer kan sälja produkter via en egen webshop. Där finns verkligen allt mellan himmel och jord.
 
Det allra bästa är att det finns allt möjligt i julväg! Många produkter går också att få personaliserade på olika sätt. Vilket är extra kul om man är ute efter en unik julklapp. Där finns också allt möjligt material som man kan köpa om man gillar pyssel.
 
Här har ni några tips på vad man kan hitta för roliga julprodukter på Etsy.
 
Personliga julklappssäckar
 
 
 
 

Någon som köpt något roligt från Etsy någon gång?

Mer jul från Skottland

Min mamma är i Skottland och hon skickar bilder till mig när hon stöter på något juligt där borta. Här hittade hon en fin julbutik vid namn Christmas Emporium.

Fint va? :)

Flytt i jul

I år kommer det bli extra roligt att julpynta hemma. Vi ska nämligen flytta till en ny lägenhet i slutet av november. De senaste åren har vi endast bott i studentlägenheter, så det ska bli så roligt att nu få flytta till en stor tvåa mitt i centrala Göteborg.
 
Jag har redan börjat fundera på hur vi ska möblera och julpynta. Det kommer ju vara precis lagom att börja julpynta när vi är färdiginflyttade någon gång kring första advent. Men vi kommer få behöva köpa lite mer pynt än det vi har idag då jag inte haft så mycket yta att pynta på innan. Men nu så!
 
Några saker jag kommer behöva köpa på mig är ett par elljusstakar, någon julduk samt nya julstrumpor. Så det är hög tid att börja spana på det. Sen ska jag även satsa på att göra sovrummet riktigt juligt och mysigt.