Jul på Etsy.com

En sida som jag kan klicka runt på i timmar är Etsy.com. Det är en webshop där olika bland annat hantverkare och konstnärer kan sälja produkter via en egen webshop. Där finns verkligen allt mellan himmel och jord.
 
Det allra bästa är att det finns allt möjligt i julväg! Många produkter går också att få personaliserade på olika sätt. Vilket är extra kul om man är ute efter en unik julklapp. Där finns också allt möjligt material som man kan köpa om man gillar pyssel.
 
Här har ni några tips på vad man kan hitta för roliga julprodukter på Etsy.
 
 
 
 
 

Någon som köpt något roligt från Etsy någon gång?

Flytt i jul

I år kommer det bli extra roligt att julpynta hemma. Vi ska nämligen flytta till en ny lägenhet i slutet av november. De senaste åren har vi endast bott i studentlägenheter, så det ska bli så roligt att nu få flytta till en stor tvåa mitt i centrala Göteborg.
 
Jag har redan börjat fundera på hur vi ska möblera och julpynta. Det kommer ju vara precis lagom att börja julpynta när vi är färdiginflyttade någon gång kring första advent. Men vi kommer få behöva köpa lite mer pynt än det vi har idag då jag inte haft så mycket yta att pynta på innan. Men nu så!
 
Några saker jag kommer behöva köpa på mig är ett par elljusstakar, någon julduk samt nya julstrumpor. Så det är hög tid att börja spana på det. Sen ska jag även satsa på att göra sovrummet riktigt juligt och mysigt. 
 
 
 
 

Äntligen semester!

Idag är sista jobbdagen innan jag tar ledigt i 10 dagar. Imorgon bär det av till Spanien med familj och vänner för att njuta av sol och bad, samt för att fira min 25-årsdag på lördag.
 
Så det kommer vara lite lugnare i bloggen de kommande 10 dagarna, men jag kommer nog kika in lite då och då. Vem vet, kanske kommer jag bjuda på en semesterbild också.
 
Jag hoppas att det hinner bli riktigt höstigt och ruskigt här hemma i Sverige lagom tills att jag är tillbaka. Då kommer jag vara riktigt redo för hösten och alla julförberedelser!
 
 

Adventskalender?

I år blir det nog ingen The Body Shop-kalender. Och nu sitter jag och funderar på vilken jag ska ha istället. Det lutar åt en kalender med ätbart i, antingen choklad eller lakrits. Men vilken ska man välja?
 
Blir det kanske Haupt..
 
 
 
..eller Lakrids by Johan Bülow..
 
 
..eller ska jag satsa på en chokladkalender från Lindt?
 
 
 
Vilken tycker ni att jag ska satsa på?