Helgens jul-TV #2

Den här TV-helgen består främst av skräckfilmen i och med att det är Halloween. Men det finns ändå något för oss julgalna att glädja oss över. En film i helgen får i julens tecken och det är The Nightmare Before Christmas.
 
Söndag 1/11 
13.40 - The Nightmare Before Christnas, Kanal 11
 
 
Det är ganska passande tycker jag att se en julfilm söndagen efter Halloween för då går verkligen startskottet för julen för mig. Då finns det inga andra högtider som kommer ta uppmärksamheten från julen längre och det kommer då vara exakt en månad kvar till 1 december. 

24 Happy Days

I onsdags var jag och hämtade min The Body Shop Kalender som jag fick som födelsedagspresent av min kära sambo. Vi var faktiskt inne där förra fredagen för att se om kalenderna kommit in, men det hade dom inte. Däremot så fick jag skriva upp mig på en lista så skulle de lägga undan en åt mig och ringa när kalendrarna hade kommit. Och det gjorde dom i måndags redan. 
 
Nu står den i vårat sovrum till jag kommit på en bra hedersplats åt den. Den är ju ganska så stor..
 
 
På köpet fick jag även en gratis body butter av valfri doft. Det var verkligen en positiv överraskning. Jag valde Fuji Green Tea som jag fått prova tidigare i min Glossybox. Den har en mild och fräsch doft som jag tycker om.
 
Nu måste jag bara vänta en dryg månad innan jag får öppna första luckan. Jobbigt, men då blir det också desto bättre sen :)
 

Snart Ge-kås

På fredag tänkte jag gå till Ge-kås en sväng. På torsdag tar jag nämligen tåget ner till Falkenberg för att fira Halloween med familj och vänner. Så då ska jag såklart passa på att ta en ordentlig shoppingtur. Det kanske inte är bästa tiden att åka ner nu när det är höstlov men jag lyckades gå in där vid samma tid förra året utan några problem. Vi får hoppas att det kan bli hyfsat smärtfritt i år också.. Man blir ju lite bortskämd när man bott i närheten av Ge-kås hela sitt liv och alltid passat på att gå dit när det är folktomt. 
 
Det blir framförallt julsaker som ska inhandlas. Jag hoppas på att kunna hitta Gunrys jultvål och någon adventskalender. Sen ska jag köpa doftljus i mängder. Jag älskar dessa som jag köpte där förra året:

 
Någon som varit på Ge-kås nyligen och har några tips på vad jag inte får missa?

Årets första julklappar inhandlade!

Jag är ganska sent ute med att köpa julklappar i år. Jag brukar börja köpa någon gång i början av oktober. Men i dag så gjorde jag slag i saken och köpte årets första klappar. Vad det blev för något kan jag tyvärr inte avslöja. 
 
Men det känns riktigt bra att ha startat julshoppingen. Nu kommer det nog gå snabbt tills jag är färdig. Jag älskar verkligen att handla julklappar :)
 
 
Hur långt har du kommit med julshoppandet?
 

Body shops kalender är här!

Idag fick jag ett mycket trevligt samtal från Body Shop. Deras kalendrar har kommit in och eftersom att jag skrivit upp mig på listan så har de nu lagt undan en Ultimate till mig. 

Snacka om ett trevligt telefonsamtal. Jag kommer gå dit i veckan och hämta den :)

Någon mer som bokat en kalender från Body Shop?