Ge mig jul

Halloween är idag, men jag har redan hunnit fira Halloween i helgen, och jag är faktiskt redan lite trött på det. Nu är jag så redo för att börja julmysa. Det kommer jag att börja med sakta med säkert från och med nu och fram till jul. I veckan kommer jag prova årets smak på juleskum och i helgen kommer jag nog även smyga in några pepparkakor och ädelost på ostbrickan.
 
http://media.crossingtravel.com/files/tag/2015/11/26/are-you-ready-for-christmas-32710.png
 
Någon mer som är redo för julen?
 
 

Årets julklappsinslagning

Igår när jag var på Gekås så köpte jag lite julklappspapper och det fick mig såklart att börja fundera på hur jag kommer slå in klapparna i år.

Just nu lutar det åt att årets julklappsinslagning kommer att gå i rött, vitt, guld och koppar. Låter kanske som en konstig blandning, men jag tror det kommer bli fint under granen ändå.

Lite i den här stilen tänker jag mig. Som en blandning av dessa bilder.

 
Hur slår du in dina julklappar i år?

Julshopping på Gekås idag

I förmiddags tog jag en sväng in på Gekås för att kolla in årets julsortiment. Jag hittade en hel del faktiskt. Lite juliga doftljus, julkalendrar och julklappspapper.

Just det, dagen idag började också med att jag fick skrapa rutorna innan jag kunde åka in till Ullared. Härligt att kylan börjar komma! Och även mörkret i och med att vi ställde om klockan inatt.

Halloween-middag

Jag har haft en superkul kväll ihop med mon storasyster och hennes familj. Lite läskigt då och då tyckte barnen. De blev bland annat jagade av ett monstret i trädgården ett tag, haha.

Vi har ätit massor med godis, läskig mat och god dessert. En perfekt halloween-middag för enkelt.

Nu blir det sängen. Imorgon ska jag försöka hinna med gekås innan vi åker tillbaka hem till Göteborg.