Halloween på Liseberg

I lördags var jag på Halloween på Liseberg med min syster och hennes pojkvän. Det var jätteroligt och väldigt stämningsfullt. De har verkligen lyckats fånga den höstiga halloween-känslan i hela parken som vanligt. 
 
 
Vi gick dit vid halv fyra-tiden och stannade ända tills de stängde kl 23. Under kvällen hann vi med nästan allt vi hade tänkt även fast det var mycket folk i parken och väldigt långa köer på vissa ställen. Till spökhusen fick man vänta upp till 120 minuter om man hade otur. Vi stod i kanske 90 minuters kö till både Gasten och Vinden. Sen skippade vi det sista spökhuset som heter The Experiment eftersom vi var så trötta på att köa. Så efter Vinden gick vi till Hamnkrogen och värmde oss med ett glas cava istället, sen gick vi till det zombieinvaderade området vid Stora scenen.
 
Det var svårt att få till en bra bild. Men det här föreställer en zombie som går runt med ett avbitet ben i handen.. 
 
Det är så roligt att de satsar på spöken och zombies som går lösa i parken. Det gör att man egentligen inte behöver gå in i något spökhus för att bli skrämd. Syrrans kille blev till exempel halvt ihjälskrämd av ett spöke när vi stod i kön till Gasten. Så roligt! Sista timmen som parken hade öppet blev det åkning för hela slanten. Vid det laget var det bara 10 minuters kö till Mechanica och Helix, så det var skönt!
 
Nu är jag riktigt sugen på att åka dit igen. Men det får vänta tills Jul på Liseberg drar igång. Jag har faktiskt aldrig varit på Jul på Liseberg tidigare, så det är dags att gå dit nu känner jag! Har dock hört att det är ännu mer folk som går dit under julen.. 
 
Brukar du gå på Halloween eller Jul på Liseberg?
 
 
 
 
#1 - Amanda

Jag har gått på båda! Tycker Halloween är ganska dåligt, men det verkar som att de flesta gillar det :D Julen är fantastisk, om man lyckas gå på en lite lugnare dag, annars är det ju så sjukt mycket folk. En kompis har jobbat där både sommar och jul och säger på att en full dag på sommaren kommer ca 30000 personer, på julen ca 50000. Så förstår ju verkligen att det är trångt!

Svar: Åh wow va mycket folk. Har aldrig ens gått på sommaren när det är en full dag. Försöker gå tidigt på säsongen så man slipper knö. Får verkligen fungera ut en bra dag att gå då. Kan man gå en vardagskväll tro? :)
Mer jul-Lillie