Nya julfilmer 2016

År 2016 verkar vara ett väldigt bra år för julfilmer. Det kommer flera stycken nya lagom till jul. En hel del av dom kommer vi nog inte kunna se i Sverige i år, men det bådar ju gott inför nästa jul.
 
Här kommer några av årets nya julfilmer:
 
The Office Christmas Party
Den här julfilmen verkar helt galen. Den handlar om ett företags julfest som spårar ur. Filmen har biopremiär i USA den 9e december.
 
 
Bad Santa 2
De som sett förgångaren, Bad Santa, vet att det här inte kommer bjuda på någon julstämning. Ingen trevlig sådan iallafall! Tänk Tomten är far till alla barnen fast 15 gånger värre. Bad Santa 2 kan vi se på bio i Sverige från och med den 25e november.
 
 
Almost Christmas
En film om en något kaosartad familj som ska fira julen tillsamman för första gången efter att mamman i familjen dött. Den verkar bjuda på både bråk, kärlek och vänskap i ett hem fyllt av julpynt! Den hade premiär på bio i USA den 11e november.
 
 
Pettson & Findus - Juligheter
Pettson och Finuds kommer med en julfilm! Tänk så mysigt. Jag älskade Pettson när jag var barn. Titta bara på trailern, den bjuder på fantastiska julscener! Den här kan nog bjuda på ordentligt med julstämning. Filmen har biopremiär den 25 november.
 
 
 
Vilken julfilm ser du mest framemot att se?