En uppdatering i julrushen

Så mycket var det med den julefriden och lugna december som jag hade tänkt mig. Nä så farligt är det väl inte, men jag har haft det väldigt mycket på jobbet den senaste tiden och till följd av det varit väldigt slut på kvällarna. Så jag ligger bakom både på julbaksfronten och julklappsfronten. Men det är bara att ta det för vad det är.
 
I värsta fall får jag väl springa runt i affärerna den 23e, även om jag hellre hade suttit hemma och vaktat julskinkan i ugnen och lyssnat på julmusik.
 
Men några saker har jag ändå hunnit med nu när halva december snart har gått. Jag har handlat hälften av julklapparna som behöver inhandlas, bakat salt kaffekola och varit på julkonsert. Julmusik har jag lyssnat på i mängder också. Idag fick vi även besök av ett lussetåg på jobbet och jag såg lucia på tv i morse. Så man ska inte klaga, jag har ju julat en hel del ändå. Även om det kanske inte är lika mycket som jag brukar hinna med.
 
 
 
Just nu står en sats av hallonkola med chokladsmak på spisen och till kvällsmat blir det rimmat fläsklägg med potatis och vit sås. Fläsklägg äter vi alltid till dopp i grytan på julafton så det känns väldigt juligt också.