Julplaneringen är igång!

Vilken härlig helg! Helgen spenderades tillsammans med min storasyter och hennes familj hemma hos pappa. Vi bara umgicks, plockade kantareller och lagade god mat tillsammans. Vi började även julplaneringen eftersom att nästa gång vi ska dit så är det jul. Det är ju faktiskt inte så långt kvar!
 
Det blir första gången som vi firar jul på pappas gård där han bott i knappt ett år nu. Så vi planerade vart vi tänker ha middagarna, var granen ska stå och började fundera på vem som ska ansvara för vad. Vi blir 10 personer som firar julen tillsammans. Vi ska vara där mellan den 23e och juldagen så att vi alla ska slippa att resa på julafton. Det ska bli härligt att stationera sig på ett ställe och fira julen i lugn och ro (eller så lugnt som det kan bli med 10 pers, varav 3 barn). Jag ser väldigt mycket framemot det!
 
Efter ca en timma i skogen i lördags så lyckades vi fylla korgen med kantareller. Vi stekte dom i smör och vitlök och åt till en god viltgryta på hjort och vildsvin. Mums!
 
Har du börjat din julplanering?
#1 - Jul hos Linda

Det låter som att du kommer att få en jättemysig jul! Vi firar hos mina föräldrar som alltid, vi är bara fyra så det blir inget stort ståhej, men mysigt ändå såklart :)

Svar: Ja det tror jag verkligen 😊 Låter riktigt mysigt med en lugn jul med familjen för er också!
Merjul-Lillie