Vem är årets julvärd i SVT?

På fredag är det första december, men fortfarande har vi inte hört någonting om årets julvärd på SVT. Det är mycket senare än vanligt. Förra årets julvärd, Sanna Nielsen, blev presenterad redan den 8e november. 
 
SVT har dock gått ut och sagt att anledningen till det är att årets julvärd inte blivit presenterad ännu är pga att personen i fråga är väldigt upptagen. De säger också att det kommer bli väldigt uppenbart när vi väl får veta vem det är... Spännande!
 
Hmm.. vilka upptagna personer kan tänkas sig ha fått frågan om julvärdsskapet i år tro? Jag har ju i flera år önskat att Lotta Lundgren ska tacka ja till uppdraget. Hon ligger i topp i frågan på bettingbolagen trots att hon tidigare har sagt att uppdraget inte är något för henne. Hon passar profilen iallafall om att vara upptagen för just nu har hon sin Alla kan äta julbords-show ihop med Erik Haag som går i Stockholm, Göteborg och Malmö. Eller kan det kanske till och med vara både Lotta och Erik? Det hade varit en dröm för mig!
 
Några andra upptagna själar som jag tror kan vara aktuella är Jill Johnsson som just nu kör sin krogshow på The Theatre här i Göteborg samt Johan Glans som har fullt upp med förberedelserna inför sin nästa show. 
 
 
 
Vem tror du blir årets julvärd i SVT?
 
 
#1 - Anonym

ERNST

#2 - Joel

Gissar på Leif GW Persson! :)

Svar: Der hade vart något! :)
Mer jul-Lillie