Juliga icke-julfilmer #2

För ett tag sen skrev jag ett inlägg om filmer som inte är renodlade julfilmer men som ändå bjuder på julstämning. Idag tänkte jag bjuda på några fler filmer som funkar bra som substitut till julfilmerna. Det är ett perfekt sätt att slinka in lite jul i filmkvällarna med de inte-lika-julintresserade kompisarna eller sambon som är helt trött på ditt ständiga prat om julen.
 
You've got mail
En riktig klassiker i romantikgenren. Meg Ryan och Tom Hanks, julshopping, julmusik och julgranar. Blir inte mycket bättre än så för dig som vill ha både kärlek och julstämning. Såg filmen själv igår och den är så mysig även om man sett den flera gånger förut.
 
 
 
Kiss Kiss Bang Bang
En action-komedi om ett mordmysterie som utspelas under juletid. Perfekt film att se med pojkvännen eller killkompisen.
 
 
 
Die Hard
Actionthrillern med Bruce Willis som de flest inte har missat. Filmen är inte särskillt julig i handlingen dock pratas det om jul och hela filmen utspelas under julen. Det spelas julmusik samt pågår ett julparty.
 
 
Eyes Wide Shut
Romatiskt drama med Tom Cruise och Nicole Kidman i huvudrollerna. Filmen bjuder på många vackra miljöer med julbelysning och vackert julpynt. Ett måste för en julälskare helt enkelt.
 
 
 
 
 
#1 - Jul hos Linda

Vilka härliga filmtips! Hade helt glömt bort You've Got Mail :) Den är ju mysig.

Svar: Tack! Va kul att du uppskattade det :) Ja visst är den!
Merjul-Lillie