Ny soffa beställd!

Snart blir det inflytt i den nya lägenheten! Om exakt tre veckor är det dags. Nu behöver vi bara fixa lite möbler med, sen är vi helt redo. När vi flyttade i från Västerås för ett halvår sen så sålde vi nästa alla möbler vi ägde. Sedan dess har vi bott möblerat, men nu är det äntligen dags för ett eget ställe.
 
För några veckor sen beställde vi en ny säng och idag beställde vi även en ny soffa. Denna fina modellen som heter Freya beställde vi från EM Möbler. Det ska bli så härligt men en stor och skön soffa!
 
Både sängen och soffan kommer vi inte få direkt när vi flyttar utan vi kommer ha en 10-14 dagar utan både säng och soffa. Men det får det vara värt. Vi kommer få en fantastisk fin säng och soffa sen när det väl är dags. Det känns verkligen skönt att ha de största beslutet avklarade. Det som saknas sen är soffbord, bokhylla, nattduksbord, lampor och något form av barskåp eller barvagn.
 
Nu får jag ta och börja leta efter lite snygga kuddar att piffa upp vår nya soffa med också. Det kommer antagligen bli en julkudde eller två!